SIMPLE PRESENT TENSE (ACTIVE - PASSIVE)
1. Indonesia needs many powerful young men
Answer : Many strong young people that Indonesia needs
2.She posts the story every day
Answer : The story she posted every day
3. The teacher theaces English once a week
Answer : Once a week is taught by an English teacher
4. We do exercise every day
Answer : We are exercise every day
5. The professors plant the rice at the top of the building
Answer : Planted by professors on the building
SIMPLE PAST TENSE ( PASSIVE - ACTIVE )
1. The student created the blogs yesterday
Answer : Student created a blog yesterday
2. The principal told the student to be good student
Answer : To be a good student said to the principal
3. Many singers sang the song
Answer : The song was sung by many singers
4. She typed the letter last night
Answer : The letter was typed last night by her
5. We left the gate open
Answer : The gate was left open for us
Don't forget comment guys 👌❤
Good job nova👍
BalasHapusGood job
BalasHapus👍
BalasHapus👍
BalasHapusGood job, i'm understand😁
BalasHapusNice 👍 がんばって!
BalasHapusGood job nov
BalasHapus👍👍👍
BalasHapusGood job Nova!I think Nice, you're english practice is great! Keep learn! Never give up!
BalasHapusgreat
BalasHapusNice babe 💞💞
BalasHapusvery good
BalasHapusGood job nova
BalasHapusgood job
BalasHapusGood job nova💜
BalasHapusyou did a great job, nova
BalasHapusGood,Nova
BalasHapusNice!!!
BalasHapusNice!!!
BalasHapusGood job Nova
BalasHapusGood👍
BalasHapusNice nova!!
BalasHapusGood 👌
BalasHapusGood 💙
BalasHapusgood 👍
BalasHapusgood 👍
BalasHapusgood 👍
BalasHapusGreatly increase knoeledge
BalasHapusGood rum ����
BalasHapusGoodjob
BalasHapusGreat
BalasHapusGreat job.
BalasHapusgood job
BalasHapusHello nova
BalasHapusGood job!
BalasHapus